Арабски фонд е предложил да купи Наполи за 2,5 млрд.

...
Арабски фонд е предложил да купи Наполи за 2,5 млрд.
Коментари Харесай

Де Лаурентис отказал да продаде Наполи на араби

Арабски фонд е предложил да купи Наполи за 2,5 милиарда евро, само че офертата е била отхвърлена. Това разкри президентът Аурелио Де Лаурентис, който е и притежател на клуба чрез филмовата си компания " Филмауро ".

" Преди година арабски фонд ми предложи 2,5 милиарда, само че аз споделих " Не " - изясни шефът пред " Ил Матино ". - Дори не ме интересува какъв брой тъкмо коства клубът. Това е фамилна играчка и въобще не мисля за продажба. Това и е тъй като не знам какво бих правил по-късно... Да си купя клуб от Премиър лийг ли? ".

" Аз съм от неаполитански генезис и съм благополучен. Няма защо да ме тормозят с тези предложения ", продължи 73-годишният Де Лаурентис.

Екстравагантният необут, прочут с това, че постоянно споделя това, което мисли, дори възнамерява да направи и реорганизация на клубния стадион " Диего Марадона ".

" Предлагат ми пари и за това, само че аз не ги желая. Ще си го направя самичък, в случай че градският съвет се съгласи да ми продаде стадиона за 1 евро, което е разумно. А и в случай че инспекторите и другите надзорни организации не ми вършат пречки, както нормално се случва в тази страна ", сподели още Де Лаурентис.
 Милан победи Наполи с 4:0 в мач от Серия А
Милан изнесе лекция на Наполи и се изкачи до третото място

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР