Април е в разгара си и е време да презаредим

...
Април е в разгара си и е време да презаредим
Коментари Харесай

Презареди гардероба: 60 лева за опръскани дънки

Април е в разгара си и е време да презаредим дрешника с облекла за топлото време. Ако желаете да сте в крайник с модата, заложете на настоящите трендове, без значение от кое място пазарувате. След като предишното лято водещите марки постановиха разпокъсаните облекла, тази година взеха решение малко да ги позашият. Новата шантава визия включва панталони от деним - леко раздрани с мрежа вместо кръпка, само че наложително напръскани като с багра.

 

Такъв вид дънки, които са и необятни с висока талия, вървят сред 60 и 80 лв. в другите огромни магазини за облекла в града под тепетата. Все още остават на мода и дънките с бродерии на цветя, въпреки и да се продават по-малко. Цената върви сред 45 и 60 лв.. Те нормално са светли и бродирани с рози.

В тренда се връщат много трендове от близкото минало. Една от тях е спортното долнище с райета. И до момента в който преди 10 години се шегувахме с жителите на Перник, през днешния ден " формалният спортен екип " се трансформира в действителност. Моделите даже не наподобяват панталони или дънки. Те са права кройка с някакъв кант с надписи или два цвята. Този вид дамски долнища се продават за 35-40 лв., само че би трябвало да се има поради, че в действителност с тях ще е мъчно да се спортува, защото това не е същинското им предопределение.

Все повече са и панталоните от латекс и сходни материи - мода отпреди няколко години. Те се продават в същия диапазон, като доближават до 65 лв.. Макар и по-слаб, остава годен трендът и от края на зимата за дънки, украсени с перлички.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР