Apple Watch и Android? Дори да е имало някакъв шанс

...
Apple Watch и Android? Дори да е имало някакъв шанс
Коментари Харесай

Apple се е отказала от таен проект, който е щял да направи Apple Watch съвместим с Android смартфони

Apple Watch и Android? Дори да е имало някакъв късмет за това, просто забравете...

Емил Василев преди 56 секунди 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 16:06 | 01.11.2023

В най-големия термоядрен реактор в света бе запалена първата плазма

IT НовиниЕмил Василев - 18:00 | 30.10.2023

SR-91 „ Aurora “: Хиперзвуковият шпионски аероплан на Съединени американски щати, който лети с над 7400 км/ч, и който публично не съществува

АвтомобилиИван Давидов - 4:26 | 31.10.2023

Класация на всяко потомство Toyota RAV4 от най-лошото до най-хубавото

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Ако си купите един артикул на Apple, Apple желае да ви изкуши да си купите и втори ето за какво може би в никакъв случай няма да забележим Apple Watch, съчетаем с Android.

Не е загадка, че пакетът от артикули, приложения и услуги на Apple предизвиква, а от време на време напряко изисква друго устройство на Apple, с цел да действа или да има достъп до избрани функционалности. Например, с цел да настроите Apple Watch ви е нужен iPhone. Разбира се, AirPods могат да бъдат свързани към смарт телефон с Android, само че няма да можете да се възползвате от всички фантастични функционалности, в случай че не ги свържете с устройство на Apple.

И това не е инцидентно. Apple очевидно проектира своите приложения и услуги по този начин, че да са съвместими с нейните устройства, с цел да подтиква продажбите си. Освен това в предишното тя е защитавала тази обязаност с екосистемата.

Последният образец? В един миг компанията фактически е работила върху съвместимостта на Apple Watch и приложението Health със смарт телефони с Android в границите на план с кодово име „ Project Fennel “, заяви Bloomberg в границите на следствие на по-големите упоритости на Apple за гражданска война в опазването на здравето.

Според отчета, „ Project Fennel “ е щял да даде здравните оферти на Apple на доста по-голям кръг от хора отвън Съединени американски щати. iPhone може и да господства в Съединени американски щати, само че устройствата с Android са по-популярни в целия свят, като съгласно Business of Apps пазарният им дял в Бразилия, Индия, Индонезия, Иран и Турция е над 85%, само че Apple анулира плана сега, в който той се приближаваше към своето довеждане докрай, частично тъй като Apple Watch оказва помощ за продажбите на iPhone, твърди Bloomberg.

Макар, че това е разочароваща вест за тези, които избират смарт телефоните с Android, само че смарт часовника на Apple – решението не би трябвало да е огромна изненада.

Освен това, в документи, оповестени в границите на правосъдното дело на Epic Games против Apple през 2020 година, Apple декларира, че още през 2013 година е взела решение да не създава версия на iMessage за смарт телефони с Android, с цел да не аргументи вреди на компанията.

„ iMessage за Android просто ще отстрани пречката пред фамилиите, които имат iPhone да дават на децата си телефони с Android.. “

казва старши вицепрезидентът на Apple по софтуерно инженерство Крейг Федериги в документите
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР