Apple планира голям ъпгрейд, с който да отпразнува 10-годишнината на

...
Apple планира голям ъпгрейд, с който да отпразнува 10-годишнината на
Коментари Харесай

Apple планира голям ъпгрейд на Apple Watch през следващата година

Apple възнамерява огромен ъпгрейд, с който да отпразнува 10-годишнината на своя смарт часовник с ново устройство, наречено „ Watch X “, съгласно Bloomberg.

Съобщава се, че Watch X ще има по-тънък корпус, а дизайнерите обмислят магнитна лента, която е по-елегантна и заема по-малко място от истинските ленти на Apple Watch. Съобщава се, че часовникът ще включва и micro-LED екран, който ще предлага по-добри цветове и изясненост, както и функционалност посредством която потребителите ще могат да наблюдават кръвното си налягане.

Съобщава се, че компанията ще показа линията си Apple Watch Series 9 на събитие през септември, на което се чакат и новата серия iPhone 15. Според Bloomberg, смарт часовниците ще се отличават с нови цветове и по-бързи процесори. Тези промени са по-скоро незначителни спрямо това, което Apple е подготвила за Watch X, който ще показа през 2024 или 2025 година.

На Apple им е ясно, че множеството хора, които употребяват техни артикули нямат Apple Watch. Също по този начин, за разлика от iPhone, да вземем за пример, потребителите към момента не обновяват своите смарт часовници Apple Watch всяка година. По-рано от Bloomberg обявиха, че Apple възнамерява и нова версия на Apple Watch Ultra, макар че не е ясно какво може да е новото в нея.

Apple не разкрива точните продажби на своите смарт часовници, които вместо това са включени в категорията „ Други артикули “ дружно с други джаджи като слушалките AirPods, умните тонколонки HomePod и Apple TV. Този сегмент регистрира 8,28 милиарда $ доходи за третото фискално тримесечие, което е с 2% повече на годишна база.

Акциите на Apple са поскъпнали с повече от 37% от началото на годината. За същия интервал Nasdaq Composite е повишен с към 31%.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР