Апелативният специализиран съд не пусна от ареста бившите кмет на

...
Апелативният специализиран съд не пусна от ареста бившите кмет на
Коментари Харесай

Десислава Иванчева остава в ареста

Апелативният профилиран съд не пусна от ареста някогашните кмет на Младост Десислава Иванчева и зам.-кмет Биляна Петрова.
 Съдът взема решение да освободи ли Иванчева от ареста  Иванчева и Петрова остават в ареста към този момент, Йоло Денев в правосъдната зала
Отказана е смяна на мярката, заяви арбитър Иво Хинов при започване на днешното съвещание по делото. Иванчева и Петрова, както и някогашният кмет на регион " Младост " Петко Дюлгеров, са подсъдими за взимане на рушвет общи 70 хиляди евро от строителния опредприемач Александър Ваклин. 

На 18 октомври профилираният съд ги пусна под домакински арест, само че прокуратурата стачкува. Под домашен арест е и Дюлгеров, само че смяната и на неговата мярка е била протестирана от обвинението вчера. 

Защитниците на Иванчева оповестиха във фейсбук митинг довечера пред Съдебната палата от 18 часа. В този час и на същото място някогашният пиар експерт на р-н Младост доктор Петър Кърджилов и Диана Йорданова от Младост ще стартират гладна стачка, до момента в който мярката на Иванчева и Петрова не бъде изменена съгласно решението на арбитър Иво Хинов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР