Апелативният прокурор на Пловдив Иван Даскалов и началникът на Регионалното

...
Апелативният прокурор на Пловдив Иван Даскалов и началникът на Регионалното
Коментари Харесай

Прокурори ще разясняват опасностите в интернет на ученици от шести и седми клас в Пловдив

Апелативният прокурор на Пловдив Иван Даскалов и началникът на Регионалното ръководство по обучение (РУО) Иванка Киркова подписаха в четвъртък съглашение за осъществяване на взаимна Образователна стратегия за предварителна защита на заплахите в интернет с възпитаници от шести и седми клас.

На процедура тя се явява втори стадий на просветителната стратегия на Апелативна прокуратура-Пловдив „ Заедно в час по нравственос и право ”, която се организираше през предходната образователна година.  Тогава пловдивските прокурори изнесоха лекции пред 3559 10-класници в града под тепетата по тематики, свързани с гражданското общество, страната, Конституцията, концепцията за народна власт, човешките права и свободи и други През април 2017 година в Апелативна прокуратура-Пловдив бе създаден ученически клуб „ Правото и аз “, като прокурорите изнасят лекции пред неговите членове по разнообразни правни тематики.

През образователната 2017/2018 година магистратите ще гостуват на възпитаници от VІ и VІІ клас в 6 пловдивски учебни заведения в часовете на класния началник.  Прокурорите ще изнасят лекции по тематиките „ Как да не станем жертва на компютърни закононарушения “, „ Внимание! Не посягайте към опиатите “ и ще показват специалността на прокурора. Срещите  ще се реализират по график, като първата ще е на 6 ноември.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР