Апелативна прокуратура да поиска от съда отнемането на строителното разрешение

...
Апелативна прокуратура да поиска от съда отнемането на строителното разрешение
Коментари Харесай

Сагата с поредния разрушен исторически имот

Апелативна прокуратура да изиска от съда отнемането на строителното позволение на компания „ Неокор Билдинг “ ЕООД за обекта на ул. „ Гладстон “ 12, упорстват в сигнал от кметството на регион „ Централен “. Кметът Георги Стаменов е бил на място, незабавно откакто е получил сигнала за събарянето на постройката монумент на културата.

„ Фирма е „ Неокор Билдинг “ ЕООД. Те внесоха плана за одобрение и издаване на строително позволение. Проектът е за ремонт и възобновяване на съществуваща постройка с пристройка към нея. Съгласуван е от Националния институт за недвижимо културно завещание и след съответно разглеждане от специалистите на администрацията, бе издадено такова строително позволение за ремонт, реорганизация и възобновяване на съществуваща постройка “, споделя кметът на „ Централен “, представен от TrafficNews.bg.

В първите стадии на строителните действия са били отстранени покривната структура, дървените детайли от вътрешната страна и когато е трябвало да бъде укрепена фасадата, с цел да бъде изпълнен планът, през днешния ден на терена влезнали машини и съборили цялата сграда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР