Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е с Global Review

...
Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е с Global Review
Коментари Харесай

Апартхотел Лъки Банско СПА&Релакс e хотел номер 1 в България

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е с Global Review Index 94,2%. Tова е най-високият показател за хотел в България през 2018 година и значи извънредно висока оценка и доверие, обещано му от действителните посетители на хотела в онлайн пространството.

Индексът Global Review Index е бизнес индикатор на ReviewPro – неоспорим международен водач в оценяването на онлайн репутациятa на хотелите.
Тази ранглиста цели да насърчи положителните практики в хотелиерския бизнес и да поддържа хотели, които поддържат стабилно високо качество на предлагания артикул.

Изборът за България се прави от над 3500 бизнес и ваканционни хотела, които имат повече от 30 стаи. Сред критериите на Global Review Index са: обща онлайн известност на хотела и смяна от миналата година, общият брой на мненията в онлайн пространството, семантична оценка на позитивните мнения и тежестта им в общия брой. За обективността на оценката приказва още един факт – измерването на индикаторите за Global Review Index се образува след изследване в над 200 уеб страницата от над 75 страни по света.

Наградите се връчиха на 6 и 7 юни 2018 година в София, където се организира третия Хотелски капиталов конгрес. Събитието беше намерено от министъра на туризма Николина Ангелкова.

По време на форума се дискутираха настоящи аспекти от развиването на туризма в България и чужбина, трендове за развиването му, а водещи хотелиери, туроператори и мениджъри от интернационалните хотелски вериги като TUI Hotels & Resorts, Hyatt International, Marriott International, Hilton Worldwide, Choice Hotels, Louvre Hotels Group споделяха своя опит и позитивни практики за сполучлив бизнес.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР