AOC се издига от производител на геймърски хардуер до създател

...
AOC се издига от производител на геймърски хардуер до създател
Коментари Харесай

AOC обединява геймърските монитори и аксесоари


AOC се издига от производител на геймърски хардуер до основател на гейминг галактика
(снимка: AGON by AOC)

Специалистът в екраните AOC разгласи новата си сплотяваща марка „ AGON by AOC ” . Тя ще консолидира съществуващите геймърски монитори и линиите от аксесоари на компанията като разшири портфолиото за геймъри-любители, спортни геймъри и амбициозни е-спорт играчи с нови модели.

„ Геймърската промишленост и е-спорт секторът в частност принадлежат към най-бързо растящите софтуерни пазари и… са измежду най-вълнуващите. сигурно ще вдигне равнището, когато става дума за гейминг екосистеми, и ще усъвършенства играта на доста повече геймъри по целия свят ”, сподели Щефан Зомер, началник на световния маркетинг в AOC.
още по тематиката
Новият бранд AGON by AOC ще обезпечи на геймърите потапящо прекарване без значение от техните умения или жанра, който избират, дават обещание от компанията.

Друга амбициозна цел е развиване на най-хубавата екосистема за игри – от мишките до за MMORPG, спортни игри, симулатори или FPS заглавия, ориентирани към любопитните авантюристи, опитни герои и професионални митове.

С представянето на AGON by AOC, компанията се издига от до основател на цяла гейминг галактика – показана от възходящата екосистема за игри.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР