Аня Пенчева сериозно натиска щерка си Петя да се жени,

...
Аня Пенчева сериозно натиска щерка си Петя да се жени,
Коментари Харесай

Аня Пенчев в ужас, че Пипи ще остане стара мома

Аня Пенчева съществено натиска дъщеря си Петя да се дами, разбра HotArena .

Вече повече от година водещата на бТВ има сериозна връзка с поета Илиян Любомиров, прочут и с артистичния си псевдоним Августин Господинов, и двамата даже живеят в общо жилище. Журналистката обаче не мислела да подвига женитба, което било голямото предпочитание на нейната майка, написа Уикенд.

Аня била луда по новия си шурей. Той имал метод към тъща си и бързо съумял да ѝ влезе под кожата. Тя считала, че момчето, което сега е ководещ в предаването На кафе, е идеално за щерка ѝ – мъдро, възпитано, деликатно и перспективно. Ето за какво към този момент месеци наред правела на щерка си подмятания, че е време да се омъжи за него.

Пипи обаче не бързала със сватбата . Тя към момента живеела с концепцията, че работата е най-важното нещо в живота ѝ и че има още доста време пред себе си, с цел да основава семейство и деца.

Майка ѝ обичала да я отрезвява и да ѝ припомня, че на към този момент 34 години никак не е дребна. Скоро можело да се окаже късно за раждане, а Илиян желал цели три деца от нея.

Самата Аня има горчив опит с мъчно зачеване и се тормозила, че дъщеря й може да върви по нейните стъпки. Петя Дикова има хашимото, което прави износването на едно бебе комплицирана задача. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР