Антония Петрова-Батинкова украси елхата и избяга на Малдивите, видя kliuki.ws.

...
Антония Петрова-Батинкова украси елхата и избяга на Малдивите, видя kliuki.ws.
Коментари Харесай

Антония Петрова украси елхата и избяга на Малдивите

Антония Петрова-Батинкова украси елхата и избяга на Малдивите, видя kliuki.ws. Миската не пропусна и тази година да се похвали освен със „ сплотеното ” си семейство, само че и с коледната си декорация.

Както всички знаем, Антония обича да се фука с това, което има и постоянно споделя фотоси от всекидневието си и от почивките си на разнообразни дестинации. Въпреки че известно време Батинкова се беше отрекла от обществените мрежи, тя не устоя дълго, и още веднъж се върна към тях.

След като пусна няколко коледни фрагмента пред елхата вкъщи в своя профил в Инстаграм, Антония събра багажа и забегна на топло със синовете си и брачна половинка си Ивайло Батинков. Петрова и фамилията й се радват на слънцето и залезите, събират загар и ловят риба.

Типично в неин жанр Антония не спря да качва фотоси от почивката си в обществената мрежа и да нервира почитателите си. От фрагментите излиза наяве, че миската и фамилията й ще прекарат коледните празници на топло, надалеч от България, плувайки с акули и похапвайки морски блага.

„ В очакване на нашите тропически коледни празници! ”, написа Батинкова към следващите фотоси от морето. От фрагментите, които миската споделя, излиза наяве и че с Батинков имат първокласна вила на Малдивите, в която са отседнали за празниците.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Антония Петрова-Батинкова (@antonia_petrova_batinkova)

 

 

        View this post on Instagram                      

A post shared by Антония Петрова-Батинкова (@antonia_petrova_batinkova)

 

 

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Антония Петрова-Батинкова (@antonia_petrova_batinkova)

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР