Антоний Балъков, племенникът на футболната легенда на България и на

...
Антоний Балъков, племенникът на футболната легенда на България и на
Коментари Харесай

Племенникът на Балъков отвори заведение в Лудвигсбург

Антоний Балъков, племенникът на футболната легенда на България и на немския Щутгарт Красимир Балъков, ръководи ресторант от веригата " Celebre " на жп-гарата в немския град Лудвигсбург, написа вестник www.stuttgarter-nachrichten.de.

В България Антоний Балъков също е бил професионален футболист, написа изданието. И това фактически е по този начин. Синът на Иво Балъков - брат на Красимир, е играл до преди пет години за Локомотив (Горна Оряховица). Иначе кариерата му минава през Етър, Поморие, Локомотив (Дряново) и Литекс (Ловеч). Но най-сериозна следа оставя в Горна Оряховица, където в разнообразни равнища на футбола е записал над 100 мача и близо 65 гола.
 Етър със известие за Красимир Балъков
Етър със известие за Красимир Балъков

" Виолетовите " поздравиха някогашния национал по случай рождения му ден

Сега 34-годишният българин обаче е в напълно друго занятие. След повторното отваряне през декември, той и брачната половинка му Стела ръководят клона на франчайза на " Celebre " покрай гарата. Всеки, който пристигна в бара, би трябвало да се почувства като на отмора в Италия, надява се Балъков.

" Искаме да донесем духът на Dolce Vita в Лудвигсбург и да създадем специфични моменти за нашите посетители ", споделя Балъков, чието фамилно име хваща окото - изключително в композиция с футбол. Журналистът му го споделя, а Антоний се смее. Да, Красимир му е чичо, споделя той и се усмихва още по-широко.

Освен в България, Балъков е същинска икона на футбола в Баден-Вюртемберг и Щутгарт. А от скоро може да има и още една легенда в района, само че в ресторантьорския бизнес.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР