Антонио Панцери, италианският бивш евродепутат, който изглежда е мозъкът“ на

...
Антонио Панцери, италианският бивш евродепутат, който изглежда е мозъкът“ на
Коментари Харесай

Скандалът с Катаргейт се разгаря:В дома на бившия евродепутат Панцери са открити 700 хиляди евро

Антонио Панцери, италианският някогашен евродепутат, който наподобява е „ мозъкът “ на абсурда Катаргейт, наподобява желае да приказва и да даде имена на белгийските прокурори, написа „ Катемарини “.

Както италианското издание Repubblica оповестява по време на изказването си пред белгийските прокурори, Панчери е признал и е приел някои от обвиняванията против него.

Според Reppublica в показанията си " основният мозък " на корупционния скандал изяснява, че " договорката " с Катар е родена през 2019 година, откакто той не съумя да бъде избран отново в Европейския парламент.

 

По оценка на италиански публицисти това е " защитителен " опит на Панцери да убеди прокурорите, че не е вземал пари по време до момента в който е бил евродепутат.

700 000 евро в банкноти от по 50 евро, открити в седем пакета в куфар под леглото, само че също и в сейф в хола на къщата на Панчери, е детайлът, който сега съставлява най-здравата „ хартия “ на белгийския прокурор за корупция Мишел Клез, който координира следствията.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР