Антонио Бандерас носталгично погледна назад към времето, спомняйки си за

...
Антонио Бандерас носталгично погледна назад към времето, спомняйки си за
Коментари Харесай

Старата снимка на Антонио Бандерас, която емоционално го върна назад във времето

Антонио Бандерас носталгично погледна обратно към времето, спомняйки си за своята младост и възторг. Преди няколко дни испанският артист се върна все още, когато е бил новак артист, изпълнен с фантазии за блестяща кариера.
 Салма Хайек, Антонио Бандерас,
Трудната секс сцена сред Салма Хайек и Антонио Бандерас

Горещо, само че и неловко

Бандерас показа фотография в своя Instagram профил, която демонстрира лицето му в непосредствен кадър. Кадърът е от далечните 80-те години на предишния век. Визията на Бандерас е семпла - облечен в кафяво палто, косата му е късо подстригана, само че все пак погледък му е убеден, ориентиран непосредствено към камерата. " На този ден през 1980 година пътувах с трен от Малага за Мадрид, с цел да сбъдна фантазията си да бъда артист ", написа той.

За негативно време обявата събра голям брой лайкове и мнения, като доста от неговите другари и почитатели похвалиха посланието и работата му. Някои се изрекоха ласкаво и поради желанието на Антонио постоянно да се връща в родината си, без значение от огромните си триумфи в Холивуд. " Знаеше по какъв начин да се качваш и да слизаш от влака. Винаги се завръщаш в родния си град, гордееш се с това, от кое място си. А ние се гордеем с теб ", написа прочувствено почитател.

Факт е, че това младо и въодушевено момче за малко време се трансформира в огромна холивудска звезда.  е прочут със способността си да играе всевъзможни функции и да взе участие във филми, без значение от бюджета, езика или жанра, написа Hola.
 Вероника Форке, самоубийството ѝ и по какъв начин реагираха Антонио Бандерас и Педро Алмодовар
С кого се сбогуваха Педро Алмодовар и Антонио Бандерас

Испанската актриса, която лиши живота си

Започва кариерата си в театъра, където си сътрудничи с Педро Алмодовар - партньорство, което е извънредно сполучливо и което продължава и до през днешния ден. Пробива в Холивуд през 90-те години, откакто се появява в един от филмите, отдадени на концертите на Мадона. Останалото е история, като Антонио Бандерас развива кариера, която продължава десетилетия и която го кара да работи с някои от най-хубавите артисти и режисьори в света.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР