Антимафиотите разбиха организирана престъпна група за рекет, като задържаха седем

...
Антимафиотите разбиха организирана престъпна група за рекет, като задържаха седем
Коментари Харесай

Шефът на КАТ-Русе шокиран от ареста на сина си

Антимафиотите разрушиха проведена незаконна група за рекет, като задържаха седем мъже и една жена. Впоследствие прокуратурата им повдигна обвинявания, като за водач на групата бе разгласен Илия Стоилов - брат на русенския депутат от Българска социалистическа партия Георги Стоилов, а Мануел Манов е измежду участниците. Според държавното обвиняване, групата е работила от началото на 2015 година

Старши контрольор Михаил Манов изясни пред БНР, че синът му Мануел не живее при него и като пълновръстен жител носи отговорност за дейностите си. Младежът е упражнявал бокс, а в този момент не е деен играч и спортува единствено за поддържане на формата. От две години е работил като охранител във компанията на Илия Стоилов, само че до момента е нямал никакви проблеми със закона.

"Да, в действителност, той е мой наследник. Има следствие. След като е арестуван, значи има някакви данни, че е направил закононарушение. Вече прокуратура и съд ще вземат решение дали е по този начин, или не. Изключително шокиращо е. На всеки един татко, синът му или детето му е добър ", сподели Михаил Манов.

Шефът на русенския КАТ акцентира, че синът му е пълновръстен жител и носи отговорност за постъпките си. Манов добави, че към този момент няма причина да подава доклад и да се отдръпва от управителната си позиция в бранш "Пътна полиция ".

„ След като Мануел е прекрачил границите на закона, надлежно ще си понесе следствията. Това по никакъв метод не би трябвало да се свързва с моята работа, аз съм дълготраен чиновник и прецизно съм си изпълнявал отговорностите като такъв”, безапелационен беше Михаил Манов.

Българска социалистическа партия ще взема решение във вторник по какъв начин да постъпи с Георги Стоилов, разяснява пък през вчерашния ден водачът на левицата Корнелия Нинова. Тогава е съвещанието на Изпълнителното бюро на партията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР