Антична Сердика е много красива и прави Ларгото в София

...
Антична Сердика е много красива и прави Ларгото в София
Коментари Харесай

Антична Сердика впечтали Нуман Куртулмуш

Антична Сердика е доста красива и прави Ларгото в София впечатляващ обект на културното завещание. Поздравявам ви за напъните ви да реставрирате центъра на столицата.

С тези думи се обърна министърът на културата и туризма на Турция Нуман Куртулмуш към ръководителя на парламентарната Комисия по културата и медиите Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на... към профила. Куртулмуш е в България за присъединяване в Министерската конференция на високо ниво „ Туризъм и икономическо развиване “, която се организира през днешния ден в границите на българското председателство на Съвета на Европейския съюз.



Снимка: Политическа партия ГЕРБ

Нуман Куртулмуш, който е за първи път в България, разиска с Вежди Рашидов културните взаимоотношения сред двете страни и парламентарната поддръжка за развиването им. Отбелязано бе, че ново съглашение за запазване на културното завещание ще е от огромна изгода и за България, и за Турция. Възможности за съдействие дава и 2019 година, когато Пловдив ще е Европейска столица на културата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР