Antelope Audio представи първия си преносим DAC/усилвател – ZEO, който

...
Antelope Audio представи първия си преносим DAC/усилвател – ZEO, който
Коментари Харесай

Antelope Audio ZEO – портативен DAC/усилвател за слушалки

Antelope Audio показа първия си портативен DAC/усилвател – ZEO, който е съвършен за потребление със смарт телефон (iOS и Android) или преносим компютър (macOS и Windows). Въпреки че ZEO употребява зареждане от смарт телефон, потребителят надали ще го усети, защото потреблението на портативния ЦАП е напълно скромна.

Antelope Audio ZEO предлага висококачествено Hi-Fi аудио, което се побира в дланта на едната ръка. В алуминиевия корпус е подложен двоен DAC чип CS43198, който може да обработва Hi-Res Audio файлове, в това число PCM до 32bit/384kHz и DSD до DSD128. Въпреки компактния си размер ZEO може да подкара даже пълноразмерни слушалки с помощта на усилвателя Dual Ricore, който обезпечава мощ от 310 mW (при 32 ома). Наличен е и 3,5-милиметров излаз за аналогови слушалки.

Студийният темперамент на новия артикул се показва в несравними с сходни устройства характерности. Динамичният диапазон от 130 dB на ZEO ще даде опция на слушателя да улови и най-фините елементи на композицията, които преди този момент са били скрити зад фоновия звук на общоприетия излаз на смарт телефона или преносимия компютър. Ниското равнище на нелинейни изкривявания също по този начин дава опция за непорочен тон от стрийминг или вътрешна музикална библиотека. Antelope Audio ZEO е подобаващ освен за слушане на музика, само че и за работа със тон, когато е належащо портативно решение. Свържете мониторните слушалки към ЦАП/усилвателя и на всички места ще можете да работите върху трак или видео.

Устройството Antelope Audio ZEO към този момент се продава в интернет магазините при цена $250.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР