Анте Аралица ще премине в Локо (София), твърди “Труд”. Бившият

...
Анте Аралица ще премине в Локо (София), твърди “Труд”. Бившият
Коментари Харесай

Анте Аралица пред трансфер в Локо, ще дебютира срещу черно-б...

Анте Аралица ще премине в Локо (София), твърди “Труд”. Бившият таран на Локомотив (Пловдив) е свободен сътрудник, откакто се раздели с румънския Харманщат. По подигравка на ориста хърватинът да дебютира против черно-белите, с които завоюва два пъти Купата на България и Суперкупата. Пловдивчани гостуват на столичните железничари в неделя в мач от втория кръг на новата акция.

Освен Аралица, в " Надежда " се чака и още едно ново попълнение - халфът Октавио. 27-годишният бразилец бе част от Берое през миналата акция, само че през лятото си потегли, откакто договорът му изтече. В Стара Загора полузащитникът изигра 29 дуела, в които вкара 4 гола и направи 3 асистенции.

През лятото той е бил мечтан и от северномакедонския Брегалница (Щип), само че в последна сметка до трансфер не се стигнало. Неговото привличане обаче няма да се случи през актуалната седмица. С евентуалното привличане на Аралица и Октавио селекцията в " Надежда " не завършва. Ръководството работи по още 1 или 2 входящи прехвърлянето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР