Антъни Джошуа ще се изправи срещу Карлос Такам в гвоздея

...
Антъни Джошуа ще се изправи срещу Карлос Такам в гвоздея
Коментари Харесай

На живо: Боксовата галавечер в Кардиф, битките преди Джошуа - Такам

Антъни Джошуа ще се изправи против Карлос Такам в гвоздея на галавечерта пред близо 80 хиляди фенове на стадион “Принсипалити” в Кардиф. Англичанинът се изправя против камерунския кандидат за международните трофеи на Международната боксова федерация (IBF) и Световната боксова асоциация (WBA) в тежка категория, а както е известно, Такам е заместител на контузения Кубрат Пулев. Двамата се чака да излязат на кръга пред наелектризиращата аудитория в уелската столица към среднощ.

Гледайте онлайн тук борбата Джошуа - Такам!

Гледайте онлайн тук боксовата галавечер в Кардиф!


 Антъни Джошуа е по-тежък с 8 кг от Карлос Такам @@@

Самата галавечер включва още следните предхождащи дуели в бойната карта:

Франк Булиони - Крейг Ричардс
Кал Яфай - Шо Ишида
Анахи Санчес - Кейти Тейлър
Дилиън Уайт - Робърт Хелениус

 Антъни Джошуа е по-тежък с 8 кг от Карлос Такам @@@

Камерунецът (35 победи, 27 с нокаут, 3 загуби и 1 равен) е радикално друг съперник спрямо българина. Единственото общо сред тях е правият гард. 187-сантиметровият африканец изповядва пресиращ жанр. Той обича да натиска своите съперници и да ги засипва с мощни удари. Играта с крайници на Такам и неговата скорост не са мощните му страни, само че за сметка на това е прочут със хубавичко си брадичка.

Това е четвърта отбрана на купата на IBF за Джошуа и първа на пояса на WBA, като предходните му такива дуели са против: Владимир Кличко (технически нокаут в 11 рунд), Ерик Молина (технически нокаут в 3 рунд), Доминик Брийзъл (технически нокаут в 7 рунд), а самата купа на IBF бе извоювана против Чарлс Мартин с нокаут във втори рунд преди 18 месеца. 16 от 19-те нокаута в актива на Джошуа са пристигнали в първите три рунда.

 Антъни Джошуа е по-тежък с 8 кг от Карлос Такам @@@

Джошуа против Кличко направи опит за приблизително по 21.4 мощни удара и пласира сполучливо 8.6 от тях. Според статистиката мощен удар е всеки друг от прав удар с водещата ръка – в тази ситуация на Джошуа, той е с прав гард и водещата му ръка е лявата. Джошуа пласира приблизително 39% от мощните си удари против съперници на профи кръга, както и 6 от 19 прави удари с водещата ръка приблизително на рунд.

Опонентите му пласират общо единствено 7 удара приблизително на рунд, 4 от които са мощни удари. Карлос Такам устоя 12 рунда против Джоузеф Паркър - първенецът на Световната боксова организация (WBO) и последно е нокаутиран от Александър Поветкин в 10 рунд на 24 октомври 2014 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР