Антъни Джошуа ще излезе отново на ринга на 17-и декември

...
Антъни Джошуа ще излезе отново на ринга на 17-и декември
Коментари Харесай

Джошуа срещу класен противник на 17 декември в Лондон

Антъни Джошуа ще излезе още веднъж на кръга на 17-и декември в Лондон. Това разгласи неговия управител Еди Хърн. Битката ще е на " Уембли Арина ", а името на противника още не е оповестено. Единственото, което Хърн разкри е, че ще бъде " класен съперник ".

Разкритието идва след неуспеха на договарянията за пердах сред Тайсън Фюри и Антъни Джошуа. Битката за Британия трябваше да се състои на 3-и декември, само че двете страни по този начин и не се схванаха.

" Мач с Фюри не може да се контракти към този момент ", разгласи Хърн пред iFL TV. " Дали може да се случи в бъдеще? Разбира се, 100% ".

" Годподин Фюри изрично ни сподели, че договарянията стопират. Няма метод да се случи. Просто Фюри не искаше да се замесва в този пердах. И ни го сподели два пъти. Последният бе финален. Ние обаче гледаме за място на идващия пердах и дата. 17-и декември ни харесва. Опциите за място ги има, само че Уембли Арина ни харесва. Там се събират 10-11 хиляди. Ей Джей желае да излезе на кръга. Тренира интензивно. 3-и декември не беше добра дата. Искахме мача да е на 17-и декември, Фюри отхвърли ", добави Хърн.

" Ей Джей искаше още малко време, тъй като идва от тежка загуба в 12 рунда. Но той продължава да се готви ".
 Джон Фюри: От щаба на Джошуа нямат разумно пояснение за какво не желаят този мач
Джон Фюри: От щаба на Джошуа нямат разумно пояснение за какво не желаят този мач

Страхували се от " финансово самоубийство "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР