Антъни Джошуа не спира да говори за предстоящата битка срещу

...
Антъни Джошуа не спира да говори за предстоящата битка срещу
Коментари Харесай

Джошуа се закани да разкървави носа на Кобрата


Антъни Джошуа не стопира да приказва за идната борба против нашия Кубрат Пулев на 28 октомври в Кардиф. Британецът се изрече доста ласкаво за Кобрата и му отдаде нужното почитание в типично собствен жанр. Световният първенец в тежка категория въпреки всичко най-после се закани да окървави носа на своя конкурент и да резервира коланите си с 20-и нокаут от 20 мача.

" Това е пердах за международна купа, знам, че Пулев желае да ми отнеме всичко, което съм постигнал. Примемам тази борба извънредно съществено и се сготвям за огромен мач. Знам, че ще бъде мъчно и го примемам ", стартира Джошуа. И продължи: " Пулев, приветствам те. Ти си воин в своята страна, ти си олимпиец, бе в Пекин и си със статут на мит в България. Убеден съм, е на кръга против мен ще покажеш на сънародниците си, че си огромен първенец. Очаквам с неспокойствие да се надигнем един против различен - дано по-достойният победи най-после ", сподели Антъни.

В свършек пред изданието " Sport Bible " обаче британецът си разреши закана към Кобрата: " Не мога да знам дали боят ще приключи с нокаут или съдийско решение. Не чакам да се бием всички 12 рунда, а да печеля по-рано, да дам представление на стадиона и на хората пред тв приемниците. В едно обаче съм убеден - Пулев ще бъде с оцапан с кръв нос ", съобщи Sporta.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР