Ant McPartlin и Dec Donnelly имаха изненада за един гост

...
Ant McPartlin и Dec Donnelly имаха изненада за един гост
Коментари Харесай

ITV събота вечер храна за вкъщи хаос, тъй като гост реагира неудобно на това, че е хванат в шоуто на Ant и Dec

Ant McPartlin и Dec Donnelly имаха изненада за един посетител в събота вечер храна за у дома - само че не се случи по проект.

Двойката показа първия епизод от новия си сериал, който ще бъде и последният им сериал за известно време. Двамата напуснаха шоуто, с цел да прекарат повече време със фамилиите си и вследствие на това излъчиха доста специфичен епизод за пускане.

Феновете, които гледаха шоуто, видяха, че двойката резервира няколко места за някои доста специфични посетители, в това число дама на име Морийн, която си мислеше, че е отпътувала за една вечер със фамилията си, единствено с цел да се озове начело и в центъра на малкия екран онлайн. Докато Морийн си проправяше път от таксито си към студиото, тя издърпа якето си и се опита да го подаде на домакините, оставяйки почитателите да се смеят.

Един написа: „ Морийн си намерения, че отива на нахална вечеря приключва с присъединяване в шоу онлайн и получава безвъзмезден празник #saturdaynighttakeaway ", до момента в който втори прибавя: „ Мисля, че Морийн е малко см...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР