Анна Келман от Чар ДКС Варна спечели поредното контролно на

...
Анна Келман от Чар ДКС Варна спечели поредното контролно на
Коментари Харесай

Анна Келман спечели поредното контролно при по-младите грации

Анна Келман от Чар ДКС Варна завоюва следващото контролно на националния тим по художествена гимнастика за девойки старша възраст.

Тя изигра най-силно и без неточности композициите си в зала "Раковски ". Втора и трета приключиха надлежно Елизабет Йовчева (Чар ДКС, Варна) и Вая Драганова (Левски Триадица). В контролното участваха пет гимнастички. Четвърта е Татяна Воложанина (Левски Илиана), а на пета позиция приключи Валерия Ватова (Тракия-Елит, Пловдив).

Вероника Любчова от Авангард (София) не взе участие заради травма. Предстоят още контролни, след които ще бъдат оповестени имената на двете български гимнастички, които ще вземат участие на квалификациите в Москва от 15 до 20 февруари следващата година за младежките олимпийски игри през септември в Буенос Айрес (Аржентина).

На квалификациите могат да вземат участие по две гимнастички от страна, а за Олимпиадата ще се класира единствено една представителка от страна. Класиралите се до 18-то място за многобой в Москва ще вземат участие в младежките олимпийски игри. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР