Анита Димитрова, която се надява да стане първата официална госпожа

...
Анита Димитрова, която се надява да стане първата официална госпожа
Коментари Харесай

Какво направи Анита заради Рачков

Анита Димитрова, която се надява да стане първата публична госпожа Рачкова, към този момент може да готви. 21-годишната плеймейтка била подготвена на всичко за обичания си. По празниците тя щяла да влезе в ролята на началник готвач и на Снежанка, с цел да зарадва Митко Рачков.  Силиконовата красавица от Хасково събирала от родата предписания за разнообразни манджи, с които се канела да вземе акъла на артиста. Смята се, че господарят на ефира от дълго време копнее за домакински уют и кулинарно многообразие, защото и двете екстри не са били цели на дългогодишната му възлюбена Мария Игнатова, чиято стратегия постоянно е преливала от задължения.

Сега Анита пусна и фотография на елхата, подредена от нея в големия хол на тузарския апартамент, в който е любовното гнездо.



Майка й пък била финансирала акцията по закупуването на подаръците. Димитрова била подготвена с армагани за цялото семейство на възможния си предстоящ брачен партньор, като най-вече се постарала в избора на точните изненади за Митко Рачков младши.   
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР