Английското подразделение на BMW анонсира, че по време на тазгодишното издание на

...
Английското подразделение на BMW
анонсира, че по време на тазгодишното
издание на
Коментари Харесай

Новото BMW 2 Series Coupe с премиера на 8 юли

Английското поделение на BMW анонсира, че по време на тазгодишното издание на тематичният Goodwood Festival of Speed 2021 ще се състои международната премиера на новата версия на 2 Series Coupe. По време на участието си на фестивала, баварската марка ще показва също така електромобилите iX и i4, M5, BMW M5 CS, M4 Competition и други.

Новото BMW 2 Series Coupe ще бъде демонстрирано в реални пътни условия на 8 юли, като от баварската марка споделят, че автомобилът ще продължи да бъде все така ориентиран към върховата удовлетвореност от страна на лидера.

"Комбинацията от компактни размери, изключително пътна динамичност, възможност за поръчка на 6-цилиндров мотор и задно задвижване, както и екстровертен дизайн, ще създадат BMW 2 Series Coupe уникално на пазара ", разясняват от марката.

Другият главен акцент по темата "върхова динамичност " в присъединяване на BMW на Goodwood Festival of Speed 2021 ще бъде топ предложението на марката . 4.4-литровият, V8 двигател на автомобила е в положение да генерира оптималната мощ от 635 конски сили, които са измежду главните виновници колата да бъде в положение да предложи ускорение от 0 до 100 км/ч за единствено 3 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР