Английският шампион Манчестър Сити ще отхвърли всяка оферта за своя

...
Английският шампион Манчестър Сити ще отхвърли всяка оферта за своя
Коментари Харесай

Манчестър Сити реже Барселона за португалски национал

Английският първенец Манчестър Сити ще отхвърли всяка оферта за своя футболист Бернардо Силва от страна на Барселона това лято. Португалският национал е свързван с трансфер при „ Блауграна “ поради възможното овакантяване на Френки де Йонг в посока Манчестър Юнайтед.

Силва има контракт със Сити до 2025 година и клубът може да изиска към 80 милиона евро, с цел да се раздели с него, в случай че мениджърът Хосеп Гуардиола реши да не разчита на него през новия сезон.

Въпреки това, „ Mirror “ твърди, че от Сити нямат проекти да преглежда предложения за Силва, макар слуховете за срещи сред неговия сътрудник Жорхе Мендеш и президента на Барселона Жоан Лапорта.

Смята се, че самият Гуардиола не желае да има повече напускащи преди началото на новия сезон идващия месец. До този месец от „ Етихад “ си потеглиха Фернандиньо (изтекъл договор), Габриел Жезус (Арсенал) и Рахийм Стърлинг (Челси). Очаква се напълно скоро и Олександър Зинченко да се раздели с „ гражданте “, с цел да се причисли към Жезус на „ Емиратс “. Преди няколко дни първенците блокираха и трансфер на Нейтан Аке назад в Челси.

are not interested in selling Bernardo Silva to Barcelona this summer
— Football España (@footballespana_)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР