Английският шампион Манчестър Сити подготвя изключително любопитно предложение към Тотнъм,

...
Английският шампион Манчестър Сити подготвя изключително любопитно предложение към Тотнъм,
Коментари Харесай

Ман Сити предлага две от звездите си за Хари Кейн

Английският първенец Манчестър Сити приготвя извънредно любопитно предложение към Тотнъм, с което ще се надява да убеди „ шпорите “ да пуснат голмайстора си Хари Кейн, написа „ Sun “.

Според изданието „ жителите “ са подготвени да предложат двама от главните си футболисти - Рахийм Стърлинг и Габриел Жезус. Двамата национали, надлежно на Англия и Бразилия, ще бъдат употребявани като допълнение към офертата, с цел да може да постиган по-бързо до договорка.

Хари Кейн към този момент изрази непряко желанието си да напусне, а медиите на Острова настояват, че първенците са любимец и желаната дестинация от капитана на „ Трите Лъва “.

Наскоро той се изрече извънредно ласкаво за звездата на „ небесно-сините “ Кевин Де Бройне, което незабавно бе признато като знак за желанията на нападателя.

„ Sun “ добавя още, че президентът на „ шпорите “ Даниел Леви е сложил цена от 150 милиона паунда за услугите на своята звезда, като по този метод ще желае да спре интереса както на Сити, по този начин и на другите заинтригувани клубове - Манчестър Юнайтед и Челси. В последните дни се заприказва, че Леви се пробва да върне отпред на лондончани и някогашният управител на отбора Маурисио Почетино, който сега е ментор на Пари Сен Жермен. Той се надява по този метод да убеди британският национал да остане на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм ".

27-годишният Кейн стана голмайстор на Висшата лига през сезон 2020/2021, откакто приключи акцията с 23 попадения.

Man City to offer Tottenham two top stars in stunning swap deal for Harry Kane
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР