Английският шампион Ливърпул подготвя сериозна оферта за централния защитник на

...
Английският шампион Ливърпул подготвя сериозна оферта за централния защитник на
Коментари Харесай

Ливърпул подготвя солидна оферта за защитник на Интер

Английският първенец Ливърпул приготвя сериозна оферта за централния бранител на Интер Стефан де Врай. „ Червените “ ще се подсилят с нов защитник през лятото, макар че през януари взеха Бен Дейвис и Озан Кабак, който пристигна чартърен от Шалке.

Очаква се Върджил ван Дайк и Джо Гомес да бъдат подготвени за началото на идващия сезон, до момента в който Натаниел Филипс се потвърди като кадърен техен заместител.

Въпреки това „ мърсисайдци “ ще се опитат да прибавят нов бранител към състава си. Смята се, че Ибрахима Конате от Република България Лайпциг е преди всичко в листата им.

Сега обаче „ Corriere dello Sport “ написа, че Ливърпул, Манчестър Сити и ПСЖ са подготвени да извадят предложения за Де Врай през лятото. 29-годишният нидерландец има още две години от контракта си с Интер и в последните месеци се твърди, че от клуба водят договаряния за неговото удължение.

Изданието добавя, че „ нерадзурите “ не считат да се разделят със сънародника на Ван Дайк, с изключение на при много солидна оферта във финансово отношение. Порталът Transfermarkt.com прави оценка Де Фрай на 55 милиона евро.

Stefan De Vrij | Liverpool ‘prepared to present offer’ for Dutch centre-back – ‘Substantial’ bid might change club’s stance
— Sport Witness (@Sport_Witness)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР