Английският полузащитник на Борусия Дортмунд Джуд Белингам е една от

...
Английският полузащитник на Борусия Дортмунд Джуд Белингам е една от
Коментари Харесай

Белингам вече решил къде ще отиде след Борусия Дортмунд

Английският полузащитник на Борусия Дортмунд Джуд Белингам е една от най-горещите млади звезди във футбола сега. Отбори като Челси, Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Манчестър Сити и Реал Мадрид се интересуват мощно от подписа на играча, като трансфер е изцяло вероятен през лятото на 2023-а година.

Журналистът на „ El Chiringuito “ - Хосе Алварес, обаче оповестява, че Белингам желае да играе за Реал Мадрид.

„ Неговото желание беше първо да изслуша Реал Мадрид и, в случай че бъде препоръчана подобаваща оферта, той ще играе за Реал Мадрид през идващия сезон “, сподели Алварес.

Междувременно „ The Athletic “ разкри цената, която Борусия Дортмунд е определила за полузащитник, която се твърди, че възлиза на 150 милиона евро.

Първоначалното желание на Борусия Дортмунд бе да възобнови контракта на Белингам до 2025-а година и да не договаря за трансфер на англичанина, само че по всичко наподобява, че британският национал ще напусне „ Сигнал Идуна Парк “ идващото лято.

В случай, че някой тим заплати 150 милиона евро за Белингам, то той ще стане най-скъпия произлязъл трансфер продажба в историята на Борусия Дортмунд, надминавайки тези на Усман Дембеле в Барселона (130 милиона евро), Джейдън Санчо в Манчестър Юнайтед (85 милиона евро) и Ерлинг Халанд в Манчестър Сити (60 милиона евро).
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР