Английският певец и автор на текстове Джеймс Артър се завръща

...
Английският певец и автор на текстове Джеймс Артър се завръща
Коментари Харесай

Джеймс Артър се завръща със сингъла „A Year Ago“

Английският артист и създател на текстове Джеймс Артър се завръща със зашеметяващата си нова ария „ A Year Ago “. Парчето е написано в съавторство с Стийв Соломон, с който Артър работи и върху неотдавна получилата диамантен документ и най-стриймваната ария за 2016 година „ Say You Won't Let Go “.

Започващa с акустична китара, вълнуващи синтезатори и барабанен темп, в интимната ария с омагьосващ вокал се пее за неналичието на някогашен сътрудник и за болката от загубата. В текста, написан в Лос Анджелис, си проличава интензивната, разтърсваща страст, която е претърпял изпълнителят.

„ Всъщност в „ A Year Ago “ не става въпрос за конркетна връзка, а за поредност от такива. Преминах през много болежка и се допрях до разнообразни интервали от живота си. Измина една година и към момента желая да се върна обратно към едно време, което към този момент не съществува, време, в което всичко беше наред “, споделя Джеймс Артър.

Роденият в Мидълзбро артист е най-успешният победител в X Factor за всички времена, има 4 топ 10 албума, като Back From The Edge от 2016 година заема първо място.

Джеймс Артър може да се похвали и с някои от най-впечатляващите стрийминг статистики, с повече от 1 милиард слушания единствено в Обединеното кралство. „ Say You Won't Let Go “ стана пробивният шлагер на артиста в Съединени американски щати, достигайки #11 в Billboard Hot 100 … a формалният видеоклип на песента има над 1.5 милиарда гледания в YouTube.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР