Английският гранд Ливърпул ревизира решението си да изпрати в принудителен

...
Английският гранд Ливърпул ревизира решението си да изпрати в принудителен
Коментари Харесай

Ливърпул се извини и ревизира решението си да пусне в отпуск служителите си

Английският гранд Ливърпул ревизира решението си да изпрати в насилствен отпуск част от чиновниците си и се извини на почитателите на клуба, оповестяват английските медии. В събота от " Анфийлд " оповестиха, че ще приложат схемата на държавното управление, съгласно която чиновници могат да бъдат изпращани в насилствен отпуск, през който страната да изплаща 80% от възнагражденията им. В особено писмо, отправено до почитателите на мърсисайдци, настоящият клубен първенец на Европа разгласи, че трансформира решението си.
#LFC chief executive officer Peter Moore has issued the following letter to supporters. https://t.co/QB30hZJX9T
— Liverpool FC (at ) (@LFC) April 6, 2020 " Вярваме, че стигнахме до неверно решение предходната седмица... откровено се извиняваме за това ", споделя изпълнителният шеф на Ливърпул Питър Муур.

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър и различен някогашен състезател на отбора - Стан Колимор, се изрекоха сериозно за първичното решение на 18-кратния първенец на Англия.

Други клубове от Висшата британска лига - Нюкасъл, Тотнъм, Борнемут и Норич също към този момент вкараха мярката за част от своя личен състав. Двата клуба от Манчестър - Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед пък се разграничиха от тази политика и оповестиха, че няма да ползват схемата на държавното управление.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР