Английският футболен национал Букайо Сака изрази благодарността си за редовната

...
Английският футболен национал Букайо Сака изрази благодарността си за редовната
Коментари Харесай

Сака благодари на двама французи преди сблъсъка Англия - Франция

Английският футболен национал Букайо Сака изрази благодарността си за постоянната поддържа, която получава от легендите на Арсенал Тиери Анри и Робер Пирес, написа организация „ Ройтерс “. Сака осъществя три гола в три мача на Световното състезание в Катар все още и се чака да бъде титуляр в четвъртфиналния дуел с Франция в събота. 

Французите Анри и Пирес завоюваха международната купа с „ петлите “ преди 24 години, а във Висшата лига станаха два пъти първенци с Арсенал през 2002-а и 2004-а. „ Имаме доста френски футболисти като Тиери и Робер Пирес, които са към клуба и ми оказват помощ “, съобщи крилото на лондончани. „ Двамата към момента ме поддържат до ден сегашен и съм им доста признателен “, добави Сака. „ На терена те бяха страхотни, завоюваха титли с Арсенал, тъй че несъмнено са митове “, сподели още Букайо Сака. 
 Този път в състава на Англия има една разлика, уверен е Шиърър Този път в състава на Англия има една разлика, уверен е Шиърър
Тиери Анри е разговарял със Сака след пропуснатата дузпа във финала на Евро 2020 против Италия предходната година – жест, който 21-годишният футболист прави оценка доста съществено. „ За мен значи доста той да откри номера ми и да ми се обади. След множеството мачове на Арсенал сме в контакт. Все още има огромна пристрастеност към тима, той е необикновен човек “, разяснява Сака за Анри. 
 Сака: Ако ми бъде гласувано доверие, с наслада ще извърша дузпа за Англия Сака: Ако ми бъде гласувано доверие, с наслада ще извърша дузпа за Англия
Той добави, че към момента не е съумял да се види с Арсен Венгер. „ Едно от огромните ми съжаления е, че към този момент не съм срещнал Арсен Венгер. Знам, че всички в клуба доста го обичат и знам какво е направил за клуба “, приключи Букайо Сака.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР