Английският Челси е поставен пред много сериозно предизвикателство и сигурна

...
Английският Челси е поставен пред много сериозно предизвикателство и сигурна
Коментари Харесай

Сериозни проблеми за Челси, чистката е наложителна, но има и краен срок, който покачва напрежението

Английският Челси е подложен пред доста съществено предизвикателство и сигурна чистка на част от своите футболисти след оповестените през вчерашния ден съществени загуби в размер на 121 милиона паунда за миналата акция. Тези финансови резултати ускоряват натиска към шефовете на клуба бързо да осъществят своите ходове, с цел да могат да балансират финансите на клуба и да се вместят във финансовия феърплей преди да им бъдат наложени наказания. Това състояние е подсилено и от представянето в шампионата, където те сега заемат едвам десетото място в класирането и присъединяване в европейските шампионати идната година е под сериозна въпросителна. 
 Челси разгласи огромни финансови загуби поради глобите против Абрамович Челси разгласи огромни финансови загуби поради глобите против Абрамович
“Сините ” имат общи загуби в размер на 274 милиона паунда за последните два сезона при позволен предел от 105 милиона в границите на три сезона. Именно заради тези аргументи от “Стамфорд Бридж ” би трябвало бързо да създадат доходи до 30 юни, когато изтича крайната дата на този сезон, защото в идната финансова година ще влизат и огромна част от впечатляващите 545 милиона паунда, които лондончани похарчиха в последните два трансферни прозореца.
 Челси и Уест Хам може да споделят един дом в продължение на години Челси и Уест Хам може да споделят един дом в продължение на години
Най-изгодни за Челси биха били възможни покупко-продажби за футболистите артикул на школата на клуба, като Мейсън Маунт, Трево Чалоба, Конър Галахър, Рубен Лофтъс_Чийк и Калъм Хъдсън-Одой, които не костват нищо на клуба, защото са артикул на академията. Други имена, които са спрягани в това отношение са тези на Матео Ковачич, Хаким Зиеш, Кристиан Пулишич, както и вратарят Едуар Менди. Изненадващо вестник “Сън ” прибавя и това на Бен Чилуел, за който от изданието настояват, че Манчестър Сити харесват доста и са подготвени да платят 70 милиона паунда, с цел да го вземат на “Етихад ”.
 Нагелсман - вид за Челси и Тотнъм Нагелсман - вид за Челси и Тотнъм
Шефовете на “сините ” обаче би трябвало да осъществят бързо тези покупко-продажби, което ги слага в неизгодна позиция, защото те ще са притиснати от времето и крайния период 30 юни. Общите загуби на Челси за последните три акции са 242 милиона паунда, само че Премиър лийг бе въвела известни облекчения напоследък заради рестриктивните мерки около Covid-19.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР