Английският аматьорски футболен клуб 1874 Нортуич ще трябва да изиграе

...
Английският аматьорски футболен клуб 1874 Нортуич ще трябва да изиграе
Коментари Харесай

Принудиха деветодивизионен тим да изиграе рекорден брой мачове

Английският аматьорски футболен клуб 1874 Нортуич ще би трябвало да изиграе най-малко 27 мача в границите на идващите осем седмици, с цел да успее да приключи сполучливо шампионата.

Тимът на 1874 Нортуич, който се състезава във Висшата лига на Северозападната лига (деветото равнище на футбола в Англия), има 23 отлагания на мачове досега, като с изключение на в шампионата, клубът се бори и за още три купи.

"Имаме още 27 мача за състезание в оставащите осем седмици, а също така играем и за три купи, тъй че мачовете ни до края на сезона може да станат и 32 ", сподели пред Военновъздушни сили Марк Райдинг, разпален почитател на тима.

Голяма част на отсрочените мачове на 1874 Нортуич се дължат и на присъединяване на отбора в шампионата за купата на Англия, където записа рекордните за сезона 11 срещи, преди да бъде отстранен в третия квалификационен кръг от тима на Осет Таун. За да приключи сезона в точния момент, тимът на 1874 Нортуич ще би трябвало да играе по най-малко 3 мача на седмица, а е допустимо да има и по два дуела в границите на един ден.

"Футболната асоциация няма да разреши мачове от равнището, на което се намираме ние, да се играят след планувания завършек на сезона. Преди две години тимът на Бакъп трябваше да играе два мача в един ден, с цел да приключи шампионата на време ", сподели още Райдниг, който е някогашен член на борда на клуба./БТА

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР