Английските запалянковци, които са известни с това, че създават проблеми

...
Английските запалянковци, които са известни с това, че създават проблеми
Коментари Харесай

Англичаните започнаха да безчинстват и в София

Английските ентусиасти, които са известни с това, че основават проблеми при визитите си отвън Острова, се забъркаха в няколко случая в София.

Вчера стана ясно, че е имало няколко сбивания сред българи и англичани, след които е имало и потърпевши хора. Днес пък журналистът от “Таймс” Хенри Уинтър твърди, че почитател на “Трите лъва” е в болница след сборичкване с локални поданици.

“Английски почитател е в болница със счупена ръка след нахлуване в София. Източници от ФА настояват, че той е бил атакуван от локални жители”, написа журналистът.

Постът на журналиста в “Туитър” е провокирал много мнения. Един от по-интересните е този на Руд Варделен, който написа: “Медийна логика… Ако почитателите на Англия са засегнати, те са “фенове”. Ако почитателите на Англия предизвикват наранявания/неприятности, те са “хулигани, дребна част от фенската база на Англия.”
England fan in hospital with a broken arm after being attacked in Sofia. FA sources say he was attacked by locals.
— Henry Winter (@henrywinter) October 14, 2019

Друг човек добавя: “Ако чешки почитател е засегнат в Лондон, това ще бъде “Чешки палач счупи ръка, създавайки проблеми с почитателите на Англия”.

Очакванията са, че до началото на мача България - Англия, който е от 21.45 часа, ще дойдат към 4000 последователи на островитяните, а българската полиция към този момент разгласи, че е взела изключителни ограничения за сигурност, които целят да не позволен изстъпления като тези в Прага от преди два дни.

Тогава британски почитатели започнаха да безчинстват из столицата на Чехия и локалните органи на реда бяха принудени да употребяват сълзотворен газ. ЕВРО 2020 7 кръг, петък 11 октомври  Черна Гора 0:0краен резулат  България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР