Английски отбор следи изкъсо изявите на халфа на ЦСКА Джонатан

...
Английски отбор следи изкъсо изявите на халфа на ЦСКА Джонатан
Коментари Харесай

Клуб от Англия оглежда звезда на ЦСКА

Английски тим следи изкъсо изявите на халфа на ЦСКА Джонатан Линдсет, разкриха пред „ Мач Телеграф “ от „ Българска войска “. Става дума за отбор от Чемпиъншип, на който името към момента се пази в загадка. Твърди се обаче, че въпросният тим от Острова следи Линдсетоще от времето, в което той играеше за норвежкия Сарпсборг, откъдето точно пристигна в ЦСКА.

Халфът укрепи „ алените “ при започване на сезона, а от този момент е корав титуляр за селекцията на Саша Илич. Норвежецът играе доста мощно за отбора, а на „ Армията “ са наясно, че Линдсет няма да се задържи дълги години в клуба.

Според осведомени няма късмет Джонатан да бъде продаде на Острова още през зимата, само че е доста евентуално това да се случи през лятото. Към днешна дата авторитетният уеб страницата Transfermarkt.com е поставил цена от 800 000 евро на Линдсет. Това е с 300 000 евро повече от парите, платени от ЦСКА за халфа. Отново съгласно Transfermarkt.com „ алените “ са платили 500 000 евро за правата на норвежеца. От „ Армията “ настояват, че ще се разделят с халфа за най-малко двойна сума.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР