Английската футболна асоциация с помощта на местната полиция в Нотингамшър

...
Английската футболна асоциация с помощта на местната полиция в Нотингамшър
Коментари Харесай

Гъзобрък по време на мач разтърси футбола в Англия

Английската футболна асоциация благодарение на локалната полиция в Нотингамшър проверява полово закононарушение, осъществено по време на футболен мач. Според оскъдните данни от страна на управляващите, по време на аматьорски дуел от шеста дивизия футболист е " проникнал в ануса " на неприятелски състезател с " няколко пръста ".

Новината провокира същинска стихия в обществените мрежи, следствието обаче е засекрето, защото сега се събират показания от очевидци на спортно-сексуалната драма. Инцидентът се води част от параграф Е33 на Английската футболна федерация - неуместно държание по адрес на противник. Пострадалият обаче има право да заведе настрана и цивилен иск против агресора.

Миналата година, също в аматьорските равнища в Англия, футболист получи 9 мача наказване, откакто хвана за тестисите собствен конкурент. 



Вини Джоунс ревизира крепко ли са закрепени тестисите на Пол Гаскойн

Бъркането в ануса също не е казус. В далечната 2001-а година австралийският ръгбист Джон Хопоейт беше отхвърлен от игра за 12 седмици, откакто видеозапис потвърди, че в мача сред Уест Тайгърс и Норт Куинсланд е направил гъзобрък на трима съперници.

Понякога обаче такива обстановки се разминават и напълно безпроблемо. Като да вземем за пример офанзивата на Илиян Киряков към задните елементи на Краси Балъков след успеха ни над Мексико с дузпи на международното в Съединени американски щати. Тогава никой не се оплака, а духът в тима ни стана още по-висок след интимната сцена и по-късно отстранихме международния първенец Германия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР