Англия посреща Австралия в приятелски мач, който ще се изиграе

...
Англия посреща Австралия в приятелски мач, който ще се изиграе
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Англия - Австралия, съставите

Англия посреща Австралия в другарски мач, който ще се изиграе на " Уембли ". Двубоят е с начален час 21:45 и може да го наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT 2, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към конфликта, като го наблюдава минута по минута.

Англия е в страхотна форма, като към този момент над една година е позволила единствено едно проваляне - от Франция с 1:2. " Трите лъва " ще желаят да продължат с положителното показване, като ще се надяват на добър резултат в дуела, без значение, че не е със спортен темперамент.

Австралия има единствено една победа в послединте си пет мача, като ще желае да се показа почтено против именития си противник, показвайки добра игра и по опция да реализира добър резултата. До момента двата тима са се срещали два пъти, като са си разменили по една победа.

Стартови сформира:

Англия:  1. Джонстън, 6. Томори, 3. Коулил, 5. Дънк, 2. Арнолд, 7. Грийлиш, 4. Галахър, 8. Хендерсън, 10. Мадисън, 11. Боуен, 9. Уоткинс

Австралия:  1. Райън, 4. Роулс, 3. Бърджис, 19. Сютър, 13. Стрейн, 10. Гудуин, 22. Ървин, 20. Бакъс,6. Бойл, 8. Меткалф, 15. Дюк
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР