Ангелина Брандийска, бабата по бащина линия на 3-годишните близнаци, приети

...
Ангелина Брандийска, бабата по бащина линия на 3-годишните близнаци, приети
Коментари Харесай

Бабата на 3-годишните близнаци през сълзи: Искам да ги гледам, няма да ги оставя повече така

Ангелина Брандийска, бабата по бащина линия на 3-годишните близнаци, признати в болница от Пловдив в сериозно положение, желае те да ѝ бъдат поверени и да се грижи за тях. Това сподели самата тя пред bTV. Децата бяха признати в болница във вторник. Момченцето е в дълбока кома, а сестричката му не може да приказва и да върви. Майката беше освободена от ареста, като съгласно полицията тя не е упражнявала принуждение над децата си.

Както БЛИЦ заяви, децата бяха признати в тежко положение в болница, едно от тях още е с заплаха за живота.

„ Искам да ги взема да ги виждам аз. Имам условия и пари ще се намерят, има кой да ми оказва помощ “, увери Брандийска. „ Децата аз повече няма да ги оставя в това положение, в което ги видях в този момент, и нека момчето оцелее... “, сподели още тя.

Бабата не е виждала близнаците от към седем месеца. „ Преди бяха доста добре, в този момент са доста слабички “, описа тя.

„ По някаква причина не желаеха да контактуват с мен. Не съм правила опити да отида до тях, тъй като и аз не бях добре със здравето и е зимно време, само че със сина ми, като съм държала връзка по телефона, той ми споделя, че децата са добре и всичко е обикновено “, добави Брандийска.

По думите ѝ, когато е имала опция и са ѝ казвали, че имат потребност, е изпращала пари на майката – „ и по 100 лв. съм ѝ пращала, някой път се е случвало всяка седмица, някой път – през седмица, до момента в който го няма синът ми. Не мога да си обясня за какво не е имала пари за храна... “

Бабата описа, че преди децата са ходели, само че „ за говорене – не са говорили, споделяха откъслечни думи, фрази, по този начин, не са казвали. Ходиха, бягаха, играеха си децата “.

Брандийска показа, че не знае майката да е прекалявала с алкохола, нито я е виждала да тормози или бие децата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР