Ангел Стойков ще бъде новият старши треньор на Монтана. Селекционерът на

...
Ангел Стойков ще бъде новият старши треньор на Монтана.
Селекционерът на
Коментари Харесай

Ангел Стойков е новият старши треньор на Монтана

Ангел Стойков ще бъде новият старши треньор на " Монтана ".
Селекционерът на националния тим на България U19 изгледа през вчерашния ден от формалната естрада на стадион „ Огоста “ мача със " Спортист " (Своге), приключи при нулево тъждество и това даде мотив на почитателите за мнения, че точно той ще поеме тима.
Днес това публично е реалност и Стойков ще изведе футболистите за тренировката в неделя (16:00 часа). 45-годишният познавач заменя на поста Ферарио Спасов, който разтрогна контракта си с клуба по взаимно единодушие. В последните две срещи от шампионата на Втора лига Северозападният клуб бе воден от помощниците на Феро Светлан Конев и Калин Костадинов-Кало.
Ангел Стойков е роден на 24 август 1977 година в Бургас. Винаги е играл като полузащитник, като кариерата му стартира в родния Черноморец, носил е екипите на столичните ЦСКА, " Локомотив " и " Славия ", у нас е играл още за " Марек " (Дупница), " Спартак " (Варна), " Калиакра " (Каварна) и " Несебър ", а в чужбина за кипърския " Неа Саламина " (Фамагуста).
През 2016 година е назначен за селекционер на националния тим на България U19 и година по-късно класира „ младите лъвчета “ за финалите на европейското състезание в Грузия, което несъмнено е сериозен триумф и за самия него, и за родния ни футбол.
Ангел Стойков е водил и юношеския нац. отбор до 18 година, а сега още веднъж е отпред на националната гарнитура до 19 година, като това няма да му пречи да съвместява и работата си като ментор на Монтана. Дебютът му ще бъде точно на националния празник на България 3 март, когато монтанци гостуват на " Беласица " (Петрич).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР