Ангел Рангелов бе един от хората, които прегърнаха първи идеята

...
Ангел Рангелов бе един от хората, които прегърнаха първи идеята
Коментари Харесай

Ангел Рангелов: Видя се, че само с българи няма как да успеем

Ангел Рангелов бе един от хората, които прегърнаха първи концепцията ФК ЦСКА 1948. Почетният ръководител на " армейците " показа упованията си за днешното дерби против Левски.

" Очаквам един в действителност необикновен мач. Аз изтеглих жребия и съм доста благополучен от този факт. ЦСКА 1948 има нов тим и нов, само че извънредно умел треньор в лицето на Любо Пенев. Работи се вярно и добре. Доволен съм от постигнатите резултати по време на подготовката. Момчетата стоят добре на терена, новите попълнения се стиковаха с тези, които останаха от предходната година. Мнението ми за селекцията е, че тя е съвършена. На времето взехме решение да играем единствено с българи. За страдание, видя се, че единствено с тях няма по какъв начин да успеем да реализираме нещо съществено и след известно време преценихме, че ще залагаме и на чужденци. Сега към този момент задачите са разнообразни, гоним място в Европа.

Станимир Стоилов е един в действителност необикновен треньор. Вдигна доста равнището и духа на Левски. Взеха и Купата на България. Отдава му се това, което прави и го прави с готовност. И той, и Любо са страхотни тактици. Въпреки всичко аз съм на мнение, че нашите играчи са по-качествени от тези на " Георги Аспарухов ". Трудно може да приказваме още за купата, само че съгласно мен и двата тима ще влязат в шестицата ", разяснява Рангелов пред " Мач Телеграф ".
 ФК ЦСКА 1948 предложения Стойчо Младенов
ФК ЦСКА 1948 предложения Стойчо Младенов

Може да изгледа от ложите мача с Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР