Ангел Николов Донов и Кристи Христова Маринова, двамата заедно упражняващи

...
Ангел Николов Донов и Кристи Христова Маринова, двамата заедно упражняващи
Коментари Харесай

Синдиците отдават под наем част от централата на КТБ в София

Ангел Николов Донов и Кристи Христова Маринова, двамата дружно упражняващи пълномощията на синдик на "Корпоративна комерсиална банка " АД (в несъстоятелност), стартират процедура за отдаване чартърен на два етажа от централното ръководство на затворената банка, оповестяват от сдружението.

Става въпрос за част от административна постройка в София, на ул. "Граф Игнатиев " №10 (пл. "Джузепе Гарибалди "), а точно: партер, първи (партерен) етаж и втори етаж от постройката, написа в обявата.

Отдаваната чартърен част от постройката е предопределена и употребена досега за осъществяване на банкова активност, като: сутеренът, находящ се на етаж -1 (минус едно), който се състои от: банков трезор и преддверие към него, трезор - касети и преддверие към него, както и други спомагателни и санитарни пространства.

На първия (партерен) етаж има: салон за клиенти, салон за чиновници, касов възел с три броя каси и преддверие, два офиса, помещение за деловодство, две приемни за обслужване на клиенти, преброително помещение, централно входно помещение от ул. "Иван Н. Денкоглу ", пространства за защита, както и други спомагателни и санитарни пространства. Етажът разполага с вход от ул. "Граф Игнатиев ", както и вход от ул. "Ангел Кънчев ".

Втори етаж се състои от: вестибюл, централно стълбище, две заседателни зали с тераси, осем кабинета, два офиса, стая за отмора, помещение за сървър, два санитарни възела и други спомагателни пространства.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР