Ангел Джамбазки откри Европейския културен уикенд на Партията на Европейските

...
Ангел Джамбазки откри Европейския културен уикенд на Партията на Европейските
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Домашното насилие не е тема на Истанбулската конвенция

Ангел Джамбазки откри Европейския културен уикенд на Партията на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР), който се организира в София.

В ревюто си българският представител в Европейския парламент обърна особено внимание на възобновената тематика за приемане на Истанбулската спогодба и подмяната на обичайните полезности на Стария континент.

„ В рамките на дебата, който беше в Европейския парламент за Истанбулската спогодба, бранителите ѝ се самооборват. Повечето сътрудници от Западна Европа, които упорстваха да бъде утвърден този документ, акцентираха като образец нарасналото домашно принуждение. И поражда въпросът: Защо в страни, които са подписали и утвърдили документа, насилието се усилва. Не може да твърдиш, че би трябвало да направиш нещо, което не работи там, където е приложено и да казваш, че ще работи. И отговорът е, че този документ въобще не се интересува от такава тематика. Легендиран под законна идея като отбраната от домашно принуждение, този документ се пробва да пробута на втори проект всички други тематики “, сподели съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР