Андрей Рубльов най-сетне съумя да се поздрави със своята първа

...
Андрей Рубльов най-сетне съумя да се поздрави със своята първа
Коментари Харесай

Комедия от грешки: Рубльов обърка името на принцесата и се обърна към принца, сякаш е духовник

Андрей Рубльов най-накрая съумя да се поздрави със своята първа Мастърс купа в кариерата. Руснакът от три години насам е неизменима част от топ 10 и постоянно доближаваше до крайните етапи на шампионатите, само че все нещо малко не му доближаваше да вдигне трофея. Сега обаче Рубльов сподели нужното израстване и сътвори страховит поврат в решителния сет против младежа Холгер Руне, наваксвайки пасив от 1:4 и в последна сметка беше коронован за новия първенец в Монте Карло.

Точно тази метафора наподобява доста точна за описването на триумфа от страна на международния номер 6, чийто успех беше изгледан онлайн от двете водещи фигури в Княжеството, а точно Принц Албер II и принцеса Шарлен. Двете височайши особи даже участваха в церемонията по награждаването и носителят на трофея се опита да им се отблагодари уместно за оказаната чест, само че това докара до комедия от неточности.

Първоначално първенецът обърка принцесата с президентката на тенис федерацията на Монако, а след това се обърна към принц Албер II с обръщението " монсеньор ", което нормално се употребява в Римокатолическата черква и е предопределено за епископите.

Руснакът назова принцесата " Мелани " и стартира да ѝ благодари за страхотното гостолюбие и невероятните уреди, до които са имали достъп играчите, само че принцът бързо видя по какъв начин Рубльов сочи към неговата брачна половинка, а не към същинската Мелани, която е главата на тенис федерацията в страната и побърза да насочи вниманието на състезателя към верния човек.

" Съжалявам, в действителност скърбя. Слънцето ми пристигна допълнително. Понякога съм огромен простак " - побърза да излезе тенисистът от обстановката.

Beyond the poor guy confusing the president of the Monaco fedn with the Princess, I think Rublev called Prince Albert.. " Monsignor ".
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР