Андрей Гюров поиска в началото на пленарното задание да се

...
Андрей Гюров поиска в началото на пленарното задание да се
Коментари Харесай

Сутрешен спор между депутатите за парите на държавата

Андрей Гюров изиска при започване на пленарното задание да се гледа декларацията на Политическа партия с апел към властта да внесе бюджет. За нас в действителност това е вярното решение, посочи депутатът. Това не е единствено право, това е обвързване, сподели Гюров.

От Политическа партия упорстват да не се ползва правото изборно. Гюров настоя партиите също по този начин да съблюдават предизборните си обещания.

Делян Добрев от ГЕРБ напомни, че е  на първо четене . Редовен кабинет щял да внесе постоянен бюджет. Безсмислено било да се разисква една декларация.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова поддържа Политическа партия . Въпросът е доста политически, доста стопански и доста обществен, съобщи тя. Замразяват се всички приходи и заплащания, по думите й. Левицата не приема причините на служебния кабинет. Те се опасяват да го внесат, допусна Нинова. Виждате, че не стопират и митингите, сподели още водачът на алените. Редица браншове очаквали възстановяване на бюджетите си.

Мустафа Карадайъ настоя да се съблюдава правилникът. Той предизвести сътрудниците си от другите групи да не употребяват процедурни хватки, с цел да влязат в дебата.
 С детски песнички синдикатите посрещнаха депутатите
С детски песнички синдикатите посрещнаха депутатите

КНСБ упорства за внасяне на нов бюджет и нарастване на минималната работна заплата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР