Андреа пак шокира феновете си, само че този път не

...
Андреа пак шокира феновете си, само че този път не
Коментари Харесай

Какво става? Андреа шокира всички, заговори за фатален край...

Андреа отново шокира почитателите си, единствено че този път не поради неблаговиден фотошоп. Поп фолк дивата заприказва за съдбовен край, а думите й провокираха бурни реакции и серия от въпроси измежду почитателите й.

Изпълнителката, която постоянно е заявявала, че не се тормози нито от недоброжелателните мнения към себе си, нито от каквито и да е било намеци за визията или осъществяванията си в обществените мрежи, този път май е стигнала някакъв лимит, в случай че съдим по написаното.

" Разбрах, че когато някой си е извършил задачата до дъно, си отива. От твоя живот или от живота въобще. Осъзнах, че индивидите не разбираме нито времето, нито цената на нещата и на хората по пътя ни. Все си мислим, че в случай че едно нещо е дълго, то е значимо. Но има задачи и задания, които се случват в момент и те прекатурват до края на дните ти ", по този начин стартира дългия пост на Андреа в профила й.

Всъщност това е цитата е от книга на Мария Лалева, само че дали и до каква степен Андреа, която нееднократно е споделяла за пристрастеността си към книгите, се припознава в наличието му, следва да разберем.

 Поп фолк звездата очевидно е решила да направи някаква смяна в живота си и като за начало ще опитва да развие актьорските си умения в Нов български университет, където е първа година студентка в компетентност " Актьорско майсторство ", написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР