Андреа е стресната не на шега Чалгарката е уплашена, че Кубрат

...
Андреа е стресната не на шега
Чалгарката е уплашена, че Кубрат
Коментари Харесай

Решено е: Кубрат Пулев вкарва Андреа в лудницата!

Андреа е стресната не на смешка

Чалгарката е уплашена, че Кубрат Пулев ще я вкара в луднацата.

Това е споделила русокоската пред свои приятелки. И твърди, че от този момент има страхова невроза. ДРужките й обаче са на кръстопът дали да й имат вяра или още веднъж е измислила следващата изтрига, в която съществена роля има някогашния й обичан.

Нещата са се случили преди четири години, само че с днешна дата Андреа още веднъж припомня конфуза. Тя приела извънредно тежко раздялата с боксьора. И безусловно превъртяла, като схванала, че той има нова жена, която му е родила дете. С днешна дата боксьора към този момент има двама наседника от същата половинка.

След което почнал терора. Андреа му звъняла непрекъснато и му пишела известия. Започнала да следи и половинката му-Розали и да я заплашва. Това предиздвикало Кубрат да вземе нещата в свои ръце. С юрист той се срещнал с Андреа и я предиздвикал да подпише декларация. В кояо да обещае, че няма да го тормози, нито новата му жена и детето им. Ако не спре я заплашил, че ще подаде тъжба в полицията и изиска да бъде въдворена в лудницата.

„ Ти си психарка!Мога да те тикна в лудницата и в никакъв случай да не излезеш оттова “, озъбил й се Кобрата, най-малко в случай че се има вяра на казаното от Андреа.

Оттогава певицата е много по-обрана откъв грозни прилагателни и нападки против баксьора. Но, за сметка на това, не стопира с изцепките, евентуално с цел да притегли вниманието му.

Инфо: Хотарена

 

Тагове: Кубрат Пулев Кобрата боксьор Андреа лудница полиция адвокат
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР