Андреа беше сред първите звезди, които се застъпиха за Сузанита,

...
Андреа беше сред първите звезди, които се застъпиха за Сузанита,
Коментари Харесай

Приятелки ли? Андреа разкри най- срамната тайна на Сузанита! Виж Тук:


Андреа беше измежду първите звезди, които се застъпиха за Сузанита, откакто избухна чутовният скандал с песента й „ Луцифер и Буда “ и шокиращото видео към нея.

Фолк певицата небрежно убеди щерката на Орхан Мурад да запишат дует. Тя очевидно се надяваше, че славата на скандалната тийнейджърка ще трансформира песента им в шлагер, като за задачата снимаха извънредно провокативно видео. Но песента се оказа цялостен неуспех, а ютюб даже я смъкна поради шокиращото наличие.

След като не реализира стремежи резултат, очевидно е охладняла към Сузанита, която преди този момент защитаваше енергично. Фолк певицата се изцепи, че малолетната й колежка си била поставила памук в банските, с цел да усили бюста си. А незабавно глед като снимала своята част, Сузи си отишла у дома, с цел да спинка.

Подигравателното отношение на Андреа към скандалната тийнейджърка може да е целесъобразно ненапълно. Но въпреки всичко Сузанита е щерка на Орхан Мурад и половинката на Кубрат Пулев можеше да спести язвителните мнения най-малко от почитание към по- възрастния си сътрудник.

Покрай свадите с невръстната певица, много фолк реализатори започнаха да се увъртат към нея с вярата да я употребяват като ракета- притежател за нов план. Сузанита пък е жадна да се демонстрира и да нервира. Но в последна сметка, множеството гледат да я употребяват, до момента в който още е настояща.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР