Анджелина Джоли работи върху нов проект – ще прави детска

...
Анджелина Джоли работи върху нов проект – ще прави детска
Коментари Харесай

Анджелина Джоли ще прави детска програма

Анджелина Джоли работи върху нов план – ще прави детска стратегия по Би Би Си, оповестява „ Контакт мюзик “.

44-годишната актриса и режисьор, която има шест деца с някогашния си брачен партньор – холивудската звезда Брад Пит, мисли, че идващото потомство би трябвало да „ бъде квалифицирано “ да се оправи с световните проблеми, само че не желае да образова единствено личните си деца за тях.              

A post shared by (@angelinajolie_offiicial) on Aug 10, 2019 at 9:48pm PDT

Попитана на какви полезности учи децата си Анджелина съобщи: „ Доброта – към другите и към тях самите. Важно е да бъдеш преклонен, да познаваш свободите, които имаш, и с които си блажен и да се увериш, че помагаш на близките. И постоянно да си знаеш мястото, ние сме хора и имаме доста дефекти. Ние сме дребни частици от един много по-голям свят “.              

A post shared by (@angelinajolie_offiicial) on Aug 3, 2019 at 8:54am PDT

„ Докато растяха разбрах, че децата ми са мощни индивидуалисти, само че са с открит разум към света. Опитвам се да им давам образец и да бъда добра и милостива по метода, по който личната ми майка беше – обичаща и толерантна. Но, когато има борба, която би трябвало да се води, се мятам в багра. Трябва да подготвим идващото потомство, тъй като по света се случват толкоз доста неща, против които би трябвало да се изправят “, декларира актрисата.              

A post shared by (@angelinajolie_offiicial) on Apr 17, 2019 at 8:19am PDT

„ Работя по стратегия за деца взаимно с Би Би Си. Ние разчитаме на децата си, по тази причина би трябвало да им дадем подобаващото познание и поддръжка. Направихме доста неточности, би трябвало да бъдем почтени и да ги образоваме за света “, безапелационна е холивудската звезда.              

A post shared by (@angelinajolie_offiicial) on May 2, 2019 at 1:11pm PDT

Анджелина написа и книга – взаимно с „ Амнести интернешънъл “, за деца, в която им коментира правата им.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР