Анджелина Джоли и Брад Пит може и да не се

...
Анджелина Джоли и Брад Пит може и да не се
Коментари Харесай

Анджелина Джоли и Брат Пит може и да не се разведат

Анджелина Джоли и Брад Пит може и да не се разведат, твърди „ Ю Ес Ей Уикли”, базирайки се на собствен неизвестен източник, непосредствен до двамата. Според него, някогашната двойка досега не е направила нищо, с цел да задвижи процеса по формалната разлъка.

Той твърди още, че Брад прави опити да усъвършенства себе си, с цел да завоюва Анджелина още веднъж и всички техни близки считат, че това ще стане.

" Тя към момента е толкоз влюбена в него ", споделя източникът.

Звездното семейство разгласи, че се разделя през септември 2016 година след две години брак и единадесет години дружно. Те са родители на шест деца, три от които са техни биологични.

Актрисата, която завоюва „ Оскар “ през 2000 година приказва доста малко за развода, признавайки,че през лятото на 2016 година нещата сред двамата са вървели „ зле “. После обаче тя се поправи и сподели, че не желае да употребява тази дума. По-скоро „ нещата са се усложнили “, преформулира думите си хубавицата.

Джоли отхвърля повода за развода да е обвързвана с желанието на Брад Пит фамилията да води по-уседнал метод на живот след години пътувания по четирите краища на света.

Според нея не в това е казусът.

„ Това беше и остава една от превъзходните благоприятни условия, които можехме да дадем на нашите деца “.

„ Ние всички се възвръщаме от събитията, които доведоха до развода “, споделя актрисата, без да даде детайлности.

Тя се пробва да си дава убеден тип пред децата в сложните за нея моменти. „ Мисля, че е значимо да рева под душа, а не пред тях ", показа актрисата, представена от БГНЕС.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР